Cecile de Roos

Functie
Arbeids- en organisatiedeskundige
Organisatienaam
Nederlandse Academie voor Arbeidswetenschappen
Curriculum Vitae

Cecile de Roos is arbeids- en organisatiedeskundige en veiligheidskundige. In 2010 heeft ze een eigen bedrijf opgezet, "2score organisatie ontwikkeling bv". En is zij samen met twee partners gestart met de Nederlandse Academie voor Arbeidswetenschappen (NAAW). De NAAW biedt opleidingen en masterclasses aan voor iedereen die bezig is met vraagstukken rondom arbeid. De masterclass “veranderkundig adviseren” is mede gebaseerd op eigen onderzoek. Voor de opleiding tot arbeids- en organisatiedeskundige (kerndeskundigheid) werkt de NAAW samen met de Radboud Universiteit. Zie www.naaw.nl  

Tot 2007 was Cecile KAM coördinator en veiligheidskundige bij diverse bedrijven. Vanuit die rol heeft ze jarenlange ervaring met arbeidsveiligheid, implementatietrajecten (IGM, VCA, ISO, HACCP etc) en met diverse sectorbrede programma's rondom arbeid (brancheRIE, arbocatalogi etc). Tijdens haar studie en na het behalen van haar master arbeids en organisatiedeskundige is ze als senior consultant werkzaam geweest. Ze is vice-voorzitter van de beroepsvereniging voor arbeids- en organisatiedeskundigen en is lid van de redactie van het tijdschrift voor toegepaste arbowetenschappen (TtA).

Cecile is getrouwd en heeft twee zoons. Ze heeft vooral plezier aan het bouwen van “bruggen”. Tijdens haar opleidingen en trainingen komt er veel energie vrij en daarmee beweging. Veranderkundig adviseren, schakelen tijdens het proces, ontwikkelen en doorpakken zijn haar sterke punten.
Ze voldoet aan de eisen die gesteld worden in de certificatie eisen arbeids- en organisatiedeskundige conform ISO/IEC 17024:2003.

 

Relevante Opleidingen

  • Master Arbeid- en Organisatiekunde (cum laude), De Haagse Hogeschool / The Hague University Master Studies, Master in Arbeid en Organisatie.
  • Management, Economie & Recht, HEAO, Hogeschool Inholland/Alkmaar
  • Sturen op veiligheid, Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde
  • Middelbaar Veiligheidskundige Opleiding, Copla Opleiding & Training
  • Diverse management/advies en gedragstrainingen