Het ARBO-event van het jaar met Erik Scherder!

Print
Advertorial
Na het grote succes van ons eerste Arbo-event in 2019, nu in 2020 een vervolg! Dit keer met Erik Scherder die ons meeneemt in de positieve effecten van in beweging blijven op ons brein, op ons lichaam en daarmee op onze duurzame inzetbaarheid. Ook dit jaar weer een veelzijdig interactief ARBO-event waarbij het belang van goede arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van medewerkers uitgebreid aan bod komt.

Erik Scherder: the busier the better!
Erik Scherder neemt je mee in de wereld van je hersenen gekoppeld aan recent onderzoek.
Met als insteek: Hoe drukker, hoe beter! In beweging blijven, jezelf blijven uitdagen, zowel fysiek als mentaal is een must.

Hoe verhoudt zich dit met werkdruk en chronische stress? Hoe kunnen we het beste omgaan met uitdagingen op ons werk? En wat betekent dit voor het beleid op het gebied van arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid? Laat je inspireren en ga vooral niet achterover zitten.

Gezondheid, Veiligheid en Duurzame inzetbaarheid
Vitaliteit, zowel lichamelijk als geestelijk, helpt ons allemaal om gezond te kunnen werken en gezond te blijven.

Deze dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid. Denk hierbij aan meer aandacht voor preventie, een gezond verzuimbeleid, de invloed van de nieuwe privacywetgeving (AVG), strategische personeelsplanning en zelfregie.

Na deze dag heb jij de handvatten om het verschil bij jou in de organisatie te gaan maken en projecten op te starten! Het event is veelzijdig, alle disciplines en rollen komen aan bod. Daarnaast bieden wij een mooie mix van inhoudelijke kennis van ons expertiseteam Arbeid & Gezondheid en ons HR-team, afgewisseld met invloedrijke sprekers en spraakmakende interactieve sessies.

Schrijf je hier in >