Over arbeidsveiligheidsnet

PrintPrint

Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. U vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving. In het onderdeel veiligheidsthema's worden iedere maand minimaal twee nieuwe artikelen gepubliceerd. De inhoud van Arbeidsveiligheid.net wordt samengesteld door een deskundige redactie en door u als gebruiker.

Zoekt u een toolbox, checklist of procedure die nog niet is geplaatst op Arbeidsveiligheid.net? Meld het in Tools gezocht. Hebt u zelf een checklist, toolbox of instrument ontwikkeld? U kunt deze uploaden bij Tools uploaden. Auteurs van gewaardeerde tools, kunnen gratis een profielpagina aanmaken.

Tools die door u zijn geplaatst op Arbeidsveiligheid.net zijn in eerste instantie voor iedereen toegankelijk. Wanneer uw tool door de redactie of door minimaal vijf bezoekers goed wordt gewaardeerd (een score van drie of meer sterren), dan krijgt u toegang tot een auteurpagina. Hier kunt u uw eigen auteursprofiel samenstellen: Naam, functie, foto en een kort CV.

Naar keuze van de redactie zal een deel van de geplaatste tools worden geredigeerd. Geredigeerde tools zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Arbeidsveiligheid.net

 

Voorwaarden

Bijdragen mogen maar één keer worden geplaatst. De redactie heeft het recht bijdragen te verwijderen die, naar interpretatie van de redactie, ongepast, irrelevant of anderszins in strijd zijn met de doelstellingen van Arbeidsveiligheid.net.

Voor alle auteursbijdragen zijn de standaardpublicatievoorwaarden van Uitgeverij Kerckebosch van toepassing.

Hoewel bij de samenstelling van Arbeidsveiligheid.net de uiterste zorgvuldigheid wordt betracht, aanvaarden uitgever en redactie geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventueel voorkomende fouten en/of onvolledigheden.
 

Arbeidsveiligheid.net is een uitgave van Uitgeverij Kerckebosch